ICT Netwerk Nijmegen

ICT & Veilig Vergaderen

 
 

 
 

Ondanks dat we langzaamaan weer meer mogen was er een overweldigende interesse in een online variant van de MeetINN. Ruim 5,5% van jullie reageerde op onze vraag via de enquete ‘moet er een online MeetINN komen?’ en een meerderheid van tweederde zag een combinatie van een langere sessies met korte pitches wel zitten. Wij konden niet anders dan het experiment met jullie aangaan: de eerste online MeetINN wordt een feit op donderdag 9 juli om 17:00 uur!

Thuis werken en video vergaderen is erg populair, zelfs vaak noodzakelijk, sinds Corona. De Nijmeegse ondernemer Peter Martin bouwt sinds 2005 websites en web applicaties op basis van open source software. Door de anti-corona maatregelen kon zijn maandelijkse Linux Usergroup Nijmegen avond niet doorgaan. Peter zocht een oplossing en kwam uit bij de open source oplossing Jitsi Meet. Samen met Linux specialist Oscar Buse ondersteunt hij nu organisaties met Jitsi op een eigen server.

Bij het online event van ICT Netwerk Nijmegen vertelt Peter over de mogelijkheden van Jitsi Meet en over de problemen waar je met video conferencing tegenaan kunt lopen. We starten op donderdag 9 juli om 17:00 uur met een stream waarin we contact met jullie onderhouden via de commentaar-functie van YouTube. 

Alle info en de link voor toegang wordt verspreid op deze speciale pagina, en aan alle mensen op onze nieuwsbrief (meld je aan via de rechter kolom)

Related Posts