ICT Netwerk Nijmegen

MeetINN 11 komt er aan: waar ga jij werken?

MeetINN 11: ICT-loopbaanperspectieven voor Informatica-studenten
(inclusief Aia-scriptieprijzen en interessante banen voor excellente studenten)

ICT-ontwikkelingen gaan razendsnel. Je kunt vandaag niet voorspellen wat morgen mogelijk is. Dat vraagt om flexibiliteit en creativiteit bij ICT-specialisten.

Woensdag 29 april 2015 vindt bij de Radboud Universiteit, in het Gymnasion, een bijeenkomst plaats van het ICT Netwerk Nijmegen met studenten, vertegenwoordigers van ICT-bedrijven, onderzoek en onderwijs. Aanleiding is het onderzoek met als titel “De ICT-er bestaat niet”, uitgevoerd door bureau Dialogic in opdracht van branche-organisatie Nederland ICT. Directeur Lotte de Bruijn en Dialogic-onderzoeker ir. Robbin te Velde doen de aftrap.

Dr. Elena Marchiori presenteert de Nijmeegse universitaire studies Informatica en Informatiekunde. Belangrijk is de samenwerking met ICT-bedrijven, zoals Aia software, sinds kort een Kofax Company. Bij Aia werken vanaf de oprichting in 1988 Nijmeegse afgestudeerden informatica. Die samenwerking zien we bij de jaarlijkse uitreiking van de Aia-scriptieprijzen aan informaticastudenten.

Leon Pillich (VP Product Development bij Aia, A Kofax Company) gaat in op de overname van Aia door het Amerikaans ICT-bedrijf Kofax. Daarna worden de scriptieprijzen uitgereikt samen met de scriptiebegeleidende hoogleraren. Deze Meet INN 11 in het Sportcafé sluit af met actief netwerken bij een feestelijk drankje en hapje.

Meer info: MeetINN 11: ICT & Loopbaanperspectieven of ga direct naar onze aanmeldpagina om er ook bij te zijn!

Related Posts