ICT Netwerk Nijmegen

Uitnodiging MeetINN #15: ICT & Zakelijk Blockchain

Dinsdag 26 juni 2018: ICT Netwerk Nijmegen (INN) organiseert een nieuwe bijeenkomst rondom zakelijk blockchain. Deze keer zijn we te gast bij het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen.

Iedereen heeft intussen wel eens de term blockchain horen vallen. Bijvoorbeeld in combinatie met bitcoin, digital identity of samenwerking binnen een supply chain. Wat is blockchain technologie nou precies? En welke toegevoegde waarde heeft het ten opzichte van huidige technologieën? Tijdens deze MeetINN lichten we een tipje van de sluier op en kijken we naar zakelijke toepassingen van blockchain.

Twee sprekers

Jeroen Remijnse van softwarebedrijf Ecobit dook in 2017 in de blockchainmaterie en deelt zijn bevindingen. Jeroen houdt zich sinds 1996 bezig met de mogelijkheden van internet, mobiel en vernieuwende commerciële toepassingen. Sinds 2017 is hij mede-eigenaar van softwarebedrijf Ecobit. Op dit moment ontwikkelt Ecobit in samenwerking met een aantal studenten van de HAN een proof of concept in de supply chain.

Reinier van der Drift is mede-oprichter van Tymlez Software. Tymlez ontwikkelt op maat gemaakte blockchain toepassingen voor de zakelijke markt. Dit doen ze door gebruik te maken van hun eigen blockchain development platform.

Kom naar de meetINN

Kom naar de MeetINN over zakelijk blockchain en je bent weer helemaal op de hoogte! We beginnen om 17u, inloop vanaf 16:30u. Alles over het programma en locatie vind u op deze website, pagina MeetINN 15 – ICT & Zakelijk blockchain. Deelname is gratis, aanmelding verplicht via onze aanmeldpagina.


Related Posts