ICT Netwerk Nijmegen

Uitnodiging MeetINN #14: De AVG privacywetgeving als kans

Donderdag 5 april 2018: nieuwe MeetINN! ICT Netwerk Nijmegen (INN) organiseert een nieuwe bijeenkomst met deze keer het actuele thema van de AVG privacywetgeving. In mei wordt deze nieuwe Europese wetgeving van kracht. Heel Nederland lijkt ineens actief met het onderwerp.

Twee sprekers, Marc van Lieshout (senior onderzoeker bij TNO en zakelijk directeur van het Privacy & Identity lab) en Erik Reek (technisch directeur van Isatis Cyber Security tevens Functionaris Gegevensbescherming en Security Officer) praten u bij over dit actuele thema. Verder trakteren we u op een 2 minuten pitches, tafelpitches en netwerken onder genot van een hapje en drankje. Dit alles op een prachtige locatie, het pand van onze gastheer Isatis Group aan het bekendste plein van Nijmegen.

Wij nodigen u van harte uit op 5 april 2018: Deelname is gratis, aanmelding verplicht via onze aanmeldpagina. U kunt alle details over deze 14e MeetINN, locatie, route en tijden nalezen op de MeetINN#14 pagina.


In mei 2018 wordt de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) van kracht. Heel Nederland lijkt ineens actief met het onderwerp. Ook ICT-professionals bereiden zich voor op vragen van opdrachtgevers en eindklanten voor het aanpassen van systemen, werkwijzen en inzageverzoeken. Europa trekt met deze nieuwe wetgeving interesse uit de hele wereld voor deze gereguleerde en geïntegreerde aanpak. Technologiereuzen als Microsoft, Google, Amazon en Apple passen hun systemen en werkwijze aan om te voldoen aan de nieuwe eisen die in Europa gaan gelden. Wat betekent dit voor uw ICT organisatie? Kunt u de wetgeving uit concurrentie overwegingen ook benutten in uw voordeel?

Op dit moment is het vooral een uitdaging om op tijd te voldoen aan de eisen die de wetgever, onze opdrachtgevers, eindklanten, inwoners en individuen aan ons stellen. Na een korte introductie kijken we in deze bijeenkomst naar de kansen die de AVG-wetgeving biedt voor onze bedrijfsvoering en marktpositie.

Related Posts