An Innovative Truth

Uitnodiging Congres An Innovative Truth IX 19 juni 2017 @ Novio Tech Campus Nijmegen

Op maandag 19 juni 2017 vindt An Innovative Truth IX – congres over ICT, Duurzaamheid en Innovatie plaats op de Novio Tech Campus in Nijmegen. Als “An Innovative Truth IX – Genodigde INN” kunt u zich kosteloos aanmelden via de congreswebsite www.aninnovativetruth.nl. Het thema van deze editie is “ICT – The Enabler for Sustainability & Innovation” en focust op de cruciale rol van ICT voor Duurzaamheid en Innovatie.

Naast keynotes omvat het programma onder meer zes parallelle thematracks met de thema’s: ICT & Energy, Innovative Data Solutions, Circularity & ICT, ICT & Health, ICT & Reliability en Futureproof Communication Systems), een informatiemarkt, posterpresentaties, individuele sessies en een plenair debat onder leiding van Roderik van Grieken. Het programma wordt afgesloten met een netwerkborrel.

In lijn met de voorgaande edities zijn ook dit jaar alle sprekers en trackleaders “topambassadeurs” van de betreffende thema’s. De dagvoorzitter is Roderik van Grieken, directeur Nederlands Debat Instituut.

Aanvullende informatie over onder andere het aanmelden, het programma, het debat, de sprekers en de locatie is beschikbaar via de congreswebsite www.aninnovativetruth.nl. Indien men gebruik wil maken van de mogelijkheden (wetenschappelijk) Research & Development via posterpresentaties en/of een demostand met de deelnemers te delen, dan vernemen we dat ook graag via de congreswebsite. Daarnaast bieden we bedrijven diverse andere mogelijkheden om hun activiteiten met de deelnemers te delen. 

Ook dit jaar maakt An Innovative Truth – congres over ICT, Duurzaamheid en Innovatie deel uit van de EU Sustainable Energy Week – EUSEW. Geheel in stijl is de congreswebsite tevens bereikbaar via www.aninnovativetruth.eu.

De congresorganisatie stelt uw aanwezigheid en inhoudelijke bijdrage zeer op prijs en begroet u graag op maandag 19 juni 2017 op de Novio Tech Campus te Nijmegen.

 

Related Portfolio