MeetINN: ICT=Smart event

ICT in Nijmegen kan nog slimmer!

Nijmegen heeft prachtige ICT-bedrijven van klein tot groot, vooraanstaand IT onderwijs op HBO en WO niveau en is koploper op het ICT-gebieden als security en zorginnovatie. Toch komt het voor dat, zelfs in een overzichtelijk stad als Nijmegen, niet altijd de juiste partijen elkaar op het juiste moment weten te vinden.

Stel je voor dat iedereen elkaar iets beter zou kennen? En je zou weten waar anderen behoefte aan hebben of hulp bij kunnen gebruiken? En je zou kunnen leren van andermans kennis en fouten? Goede bedrijven worden fantastische bedrijven, goede techneuten worden ICT-helden en Nijmegen wordt ICT-koploper van Nederland.

Daarom is het tijd voor een event waarbij de bestaande netwerken samen komen. Op 25 januari 2017 nodigen ICT Netwerk Nijmegen, de HAN en Nijmeegse MeetUPs alle ICT-ers uit de regio uit bij het ICT=Smart event. We hebben een fantastisch programma en genoeg ruimte elkaar te leren kennen. Dat is pas smart!

Initiatief INN, HAN en MeetUPs

Het initiatief voor ICT=Smart is genomen door het INN, een netwerk van 700 ICT-ers uit de regio én organisator van de drukbezochte MeetINN bijeenkomsten. In samenwerking met de HAN en met hulp van de MeetUPs uit de regio organiseren we nu een event voor een grotere en gevarieerdere groep IT-ers. Door het plenaire programma aan te vullen met meer specialistische MeetUP kennissessies zal ook de vak-fanaat zich thuis voelen. Voor, tussen en na de programmaonderdelen is er ruimte om nieuwe mensen te ontmoeten en de nieuwste gadgets uit te proberen op de markt. 

Unieke samenwerking MeetUPs

In regio Nijmegen zijn ongeveer 10 MeetUP groepen actief die samen komen rondom verschillende ICT-thema’s, van WordPress tot Developers, van Virtual Reality tot Data Science. Deze groepen specialisten leggen contact via MeetUP.com en treffen elkaar normaliter in zelfstandig georganiseerde bijeenkomsten. De samenwerking bij ICT=Smart is uniek aangezien in Nijmegen nooit eerder op dergelijke schaal vakinhoudelijke sessies zijn samengebracht. Door een variatie in toonaangevende sprekers en specialistische onderwerpen spreken we een nog breder publiek aan dan bij de reguliere MeetINN’s.

De feiten

 • Naam/Thema: ICT=Smart
 • Datum: Woensdag 25-1-2017
 • Programma:            
  • 15u: Markt & Ontvangst
  • 16u: Plenair programma
  • 18u: Markt & Diner
  • 19u: Twee MeetUP rondes
  • 21u: Markt & Borrel
 • Locatie: HAN FEM, Laan van Scheut 10, Nijmegen
 • Website, programma en alle praktische info (ook voor inschrijven): https://ict-smart.nl

Related Portfolio